Foto: stock.xchng

Trešdien Rīgas pašvaldības policijas Vidzemes pārvaldes darbinieks saņēmis informāciju no skolas medmāsas par kādu nesen notikušu konfliktu starp vairākiem skolniekiem, portālu "Delfi" informēja pašvaldības policijā.

Sieviete norādījusi uz zēnu ar saskrāpētu seju. No skolnieka nesen gūtajām brūcēm pilējušas asins. Medmāsa paskaidrojusi, ka brūces tūliņ apkops un izsaukt Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestu neesot nepieciešams.

Pēc brūču apkopšanas zēns kārtības sargiem pastāstījis, ka viņu saskrāpējusi klasesbiedrene, kura pie matemātikas kabineta pozējusi, bet viņš meiteni nofotografējis. Klasesbiedrenei tas neesot paticis un viņa centusies viņam un viņa draugam atņemt mobilās ierīces.

Zēns savu telefonu atdevis klasesbiedram, kuram izdevies aizbēgt, savukārt viņu meitene nogāzusi zemē un sākusi skrāpēt seju.

Par notikušo informēta cietušā māte, kura pēc neilga laika ieradusies skolā. Sieviete izteikusi vēlmi rakstīt iesniegumu par meitenes darbībām, lai ar viņu sāktu strādāt psihologs. Pašas vaininieces māti kārtības sargiem sazvanīt neizdevās.

No konfliktā iesaistītajiem bērniem pieņemti rakstveida paskaidrojumi. Darbu ar bērniem pārņēma sociālais pedagogs.

Lietas materiāli nosūtīti RPP Bērnu likumpārkāpumu nodaļas darbiniekiem izvērtēšanai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!