Foto: Valsts policija

Pirmdien, 22.jūnijā, satiksmes negadījumos gājušas bojā divas sievietes, portālu "Delfi" informē Valsts policija (VP).

Kārsavas novadā uz autoceļa Kārsava-Ludza krustojuma notikusi sadursme starp automašīnu "Volkswagen Golf" un motociklu "Yamaha". 1994.gadā dzimušais motocikla vadītājs guva plecu traumu, taču pasažiere – 1996.gadā dzimuši jauniete – pēc stundas reanimēšanas gāja bojā.

Savukārt Saldus novadā uz autoceļa Rīga-Liepāja notika sadursme starp automašīnu BMW un automašīnu "Dacia Logan". Negadījumā cieta 1989.gadā dzimis vīrietis, 1991.gadā dzimusi sieviete un 1990.gadā dzimusi sieviete. BMW automašīnas vadītāja – 1989.gadā dzimusī – gāja bojā. Notikuma vietā atklājās, ka BMW vadītājas auto riepas ceļu satiksmē praktiski nebija lietojamas. Šobrīd kā galvenā negadījuma iemesla versija ir braukšana ar nederīgām riepām.

Kā informē VP, nav aizdomu, ka šajos negadījumos iesaistītie būtu bijuši alkohola reibumā, tomēr tas vēl tiks precizēts izmeklēšanas laikā.

Iepriekšējā diennaktī satiksmes negadījumos cietuši 14 cilvēki, no kuriem divi zaudējuši dzīvību. Alkohola reibumā pieķerts 31 cilvēks, savukārt narkotisko vielu iespaidā – viens šoferis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!