Rīgas Kriminālpolicijas darbiniekiem izdevies atklāt pirms diviem gadiem izdarītu slepkavību, un aizdomās par tās pastrādāšanu aizturēta 1969.gadā dzimusi sieviete. Viņa jau iepriekš bijusi tiesāta par analogu likumpārkāpumu, informēja Rīgas reģiona policijas pārvaldes preses pārstāvis Edgars Dudko.

2007.gada nogalē Rīgas policijā tika sākts kriminālprocess par kāda vīrieša bezvēsts prombūtni. Visu šo laiku nekas par minēto atgadījumu nebija zināms, līdz policija saņēma operatīvo informāciju, ka vīrietis varētu būt nogalināts.

Ceturtdien savā privātmājā Carnikavā tika aizturēta minētā sieviete, kura atzinusies pastrādātajā noziegumā. Divus gadus atpakaļ sieviete, cietušais vīrietis un vēl kāda persona kopā lietojuši alkoholu, kad izcēlies konflikts. Sievietei bija aizdomas, ka cietušais vīrietis viņai ir nozadzis mobilo tālruni. Sieviete dusmās paņēmusi nazi un iespējamo viņas apzadzēju nodūrusi, tad līķi ietinusi segā un aprakusi savas mājas pagalmā, netālu no siltumnīcas.

Policija neatklāj, kur iegūta informācija par šo baiso noziegumu. Piektdien tiesa lems par drošības līdzekļa piemērošanu aizturētajai sievietei, kura jau iepriekš tiesāta par slepkavību.

Pēc Dudko teiktā, pēc sievietes atzīšanās policijā process ir pārkvalificēts par slepkavību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!