Policijas darbiniekiem trešdienas pēcpusdienā Vaivaros izdevies atrast uzņēmēja Igora Kobliņeca automašīnu "Mercedes Benz", kuru viņš bija palūdzis paslēpt kādai personai. Automašīnu policisti atraduši paslēptu kādā autoservisā moteļa "Vaivari" teritorijā.
Jau vēstīts, ka uzņēmējs Igors Kobliņecs Rīgas apgabaltiesā aizvadītās nedēļas nogalē iesniedzis lūgumu mainīt viņam piemēroto drošības līdzekli, kā arī ar kādas personas palīdzību paslēpis divus sev piederošus transporta līdzekļus. Kobliņeca prasību tiesa izskatīs piektdien.

Jau ziņots, ka Jūrmalas tiesa pagājušajā nedēļā Kobliņecam un viņa grāmatvedei, kura aizturēta reizē ar uzņēmēju, piemēroja apcietinājumu uz laiku līdz apsūdzības uzrādīšanai. Apsūdzība Kobliņecam un grāmatvedei jāuzrāda 30 dienu laikā no aizturēšanas brīža.

Policija Kobliņecu un viņa grāmatvedi Irinu Grigorjevu aizturēja uz aizdomu pamata par krāpniecību saistībā ar jahtkluba "Vikings" privatizāciju, kurā Kobliņecu vainoja viņa biznesa partneri uzņēmēji Vasīlijs Meļņiks un Ēriks Kaža.

Meļņiks arī iesniedzis prasību tiesā par goda un cieņas aizskaršanu, kurā kā prasības nodrošinājumam arests noteikts Kobliņecam pioederošajām daļām jahtklubā un transporta līdzekļiem 500 000 latu apjomā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!