Foto: F64

Valsts policija par satiksmes autobusa un smagās kravas automašīnas avāriju Rīgā, Kleistu ielā, sākusi kriminālprocesu un precīzus negadījuma apstākļus un iemeslus skaidros ekspertīzēs, portāls “Delfi” uzzināja Valsts policijā.

Sākotnējā policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka smagā kravas automašīna iebraukusi pretējā braukšanas joslā un frontāli sadūrusies ar autobusu.

Jau vēstīts, ka trešdien vakarā smagās automašīnas un "Rīgas Satiksmes" autobusa sadursmē Kleistu ielā gājis bojā smagās automašīnas vadītājs.

Negadījums noticis ap pulksten 18:30 Rīgā, Kleistu ielā pie Bolderājas jaunajiem kapiem. Smagā kravas automašīna "Mercedes Benz" ar piekabi sadūrās ar tādas pašas markas pasažieru autobusu.

Negadījumā notikuma vietā bojā gāja 1946.gadā dzimušais kravas automašīnas vadītājs, bet 1968.gadā dzimušais autobusa vadītājs tika nogādāts slimnīcā. Tāpat ārstniecības iestādē mediķi ar dažādām traumām nogādāja deviņus autobusa pasažierus - četras sievietes un piecus vīriešus, tostarp 2008.gadā dzimušu zēnu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!