Foto: Valsts policija

25. martā uz ceļa Rēzekne-Daugavpils Valsts policija (VP), sadarbībā ar Robežsardzes "SIGMA" pārstāvjiem narkotiku pārvadāšanas laikā aizturēja vīrieti, pie kura atrada vienu kilogramu marihuānas. Tāpat kriminālprocesa ietvaros Rēzeknē tika veikta kratīšana, kuras rezultātā tika izņemts nelikumīgi glabāts šaujamierocis un citi lietiskie pierādījumi, portālu "Delfi" informēja VP.

Likumsargi izmeklēšanas rezultātā Kriminālprocesā, kas uzsākts pēc par nelikumīgu narkotisko vielu glabāšanu un realizāciju lielos apjomos, uz ceļa Rēzekne-Daugavpils aizturēja organizētās noziedzīgas grupas dalībnieku, 1985.gadā dzimušu vīrieti, kurš pārvadāja narkotiskās vielas.

Pie minētās personas automašīnā tika izņemti desmit iepakojumi ar marihuānu. Turpinot veikt izmeklēšanas darbības, dzīvoklī Rēzeknē tika veikta kratīšana, kuras rezultātā tika izņemts nelikumīgi glabāts šaujamierocis, 12 mazkalibra patronas, iepakojums ar marihuānu, aptuveni 10 grami, svari un citi lietiskie pierādījumi.

Aizturētajam vīrietim draud atbildība pēc Krimināllikuma 253.1 panta 3. daļas, par ko soda ar brīvības atņemšanu uz laiku no pieciem līdz piecpadsmit gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas, un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!