Foto: DELFI Aculiecinieks
Rīgas centrā, tunelī, kas ved uz lielveikalu "Stockmann" uzdarbojas vairākas sievietes, kas cenšas nemanāmi apzagt garāmgājējus.

"Šorīt (18. novembrī – "Delfi") devāmies uz "Forum Cinemas" caur "ZZ" tuneli un bijām aculiecinieki, kā šīs būtnes nozog sievietei maku. Paldies Dievam, bijām acīgi un ātri noreaģējām - panācām kundzi, un šīs būtnes bailēs no vārda "policija" miermīlīgi maku atdeva un šim stāstam pienāca laimīgas beigas," savā sociālā tīkla "Facebook" raksta zādzības mēģinājuma aculiecinieks Juris Bērziņš.

Aculiecinieks vēsta, ka sieviešu skaits mainās. "Pirms kino seansa bija astoņas līdz desmit, pēc kino jau tikai četras līdz piecas. Kāpēc būtnes? Jo normāli cilvēki iztiku nopelna strādājot. Ieteikums visiem - ievērojiet, pieskatiet savas kabatas un padalieties ar ziņu, lai arī citi būtu informēti."

Arī policijas rīcībā nonākusi informācija par šo gadījumu, tādēļ iecirkņa darbinieki un kriminālpolicijas nodaļa, kas specializējusies kabatzādzību apkarošanā, pievērsīs uzmanību, lai izdotos aizturēt zagles, portālam "Delfi" pastāstīja Valsts policijā.

Policijas preses pārstāvis Toms Sadovskis skaidroja, ka pārsvarā policisti uzmana tieši stacijas un autoostas tuneļus, kur visbiežāk uzdarbojas kabatzagļi. Tāpat policija uzrauga sabiedriskā transporta pieturas, atsevišķu transportu maršrutus un citas vietas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!