Policijas automašīna "Land Rover" svētdien izraisīja sadursmi Struktoru un Biķernieku ielas krustojumā, taranējot pasažieru vieglo autobusu "Dodge Caravan". Negadījumā neviens nav cietis.
Policijas automašīnai sasista priekšējā daļa, savukārt busiņam bojāts sāns un izbiris sānu logs, notikuma vietā novēroja BNS.

Aculiecinieki BNS stāstīja, ka policijas auto ļoti lielā ātrumā un ar neieslēgtām bākugunīm braucis no centra pa Biķernieku ielu un nav spējis izvairīties no sadursmes ar vieglo auto, kurš gatavojās nogriezties.

Policijas darbinieks, kas vadīja "Land Rover", BNS savukārt apgalvoja, ka braucis ar ātrumu ne vairāk kā 60 kilometru stundā un jau labu brīdi braucis apdzīt, mašīna pēkšņi nolēmusi griezties par kreisi un viņš nav spējis izvairīties no sadursmes.

Savukārt busiņa vadītāja BNS apgalvoja, ka jau savlaicīgi ieslēgusi pagrieziena signālu, bet tad pēkšņi sajutusi triecienu. Logs mašīnai izbiris tieši tur, kur atradās divi mazgadīgi bērni, bet neviens nav cietis.

Aculiecinieki stāstīja, ka policijas automašīnas vadītājs tūlīt pēc notikušā meties ārā no mašīnas, lai redzētu, vai ar mašīnas pasažieriem nav noticis kas ļauns, un, ieraugot bērnus, bijis ļoti nelaimīgs par notikušo.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!