Foto: Valsts policija

Naktī uz pirmdienu, 22. jūniju, Valsts policija saņēmusi informāciju par motorzāģa zādzību Baldones novadā. Iesaistot kinologu un policijas suni, likumsargiem garnadzi izdevies notvert.

Kā portālu "Delfi" informēja Valsts policijā, naktī uz 22. jūniju Baložu iecirkņa policisti saņēmuši informāciju, ka Baldones novadā no šķūnīša nozagts motorzāģis. Policisti uz notikuma vietu izsaukuši kinologu ar dienesta suni, kurš aizvedis uz iespējamā zagļa dzīvesvietu.

Veicot kratīšanu aizdomās turamā vīrieša dzīvesvietā, policisti atraduši un atguvuši gan nozagto motorzāģi, gan fleksi un lāzera mērītāju. Pēdējie divi instrumenti nozagti no cita īpašuma, norāda policija.

Policisti aizturējuši 1982. gadā dzimušu vīrieti, kurš jau iepriekš bija nonācis policijas redzeslokā par līdzīgiem noziegumiem. Aizturētais savu vainu noziegumos atzinis.

Par zādzībām, kas izdarītas iekļūstot, ir sākti kriminālprocesi. Par šādu noziegumu var draudēt brīvības atņemšana uz laiku līdz pieciem gadiem, īslaicīga brīvības atņemšana, piespiedu darbs vai naudas sods, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!