Foto: DELFI

Otrajā festivāla "Positivus" dienā policija reģistrējusi nedaudz vairāk pārkāpumus nekā pirmajā, taču, ņemot vērā lielo apmeklētāju skaitu, pasākums noritējis un joprojām norit mierīgi, informē Valsts policijas (VP) pārstāve Sintija Virse.

Aizvadītajā diennaktī reģistrēti 22 notikumi, kuros bija nepieciešama policijas iesaistīšanās. 12 gadījumos policija konstatēja nelikumīgu narkotisko un psihotropo vielu apriti, kad pie vairākiem apmeklētājiem atrada un atsavināja nezināmas izcelsmes vielas.

Sestdien no rīta policija saņēmusi informāciju par incidentu telšu pilsētiņā pēc kura miesas bojājumus guvis kāds vīrietis, savukārt ar iespējams alkohola saindēšanos mediķu aprūpē tika nogādāta jauna sieviete.

Sestdienas vakarā administratīvo sodu saņēmuši arī divi pasākuma apmeklētāji, kuru uzvedība bija neadekvāta.

Kāds vīrietis ticis arī apkrāpts. Policijā vērsās vīrietis, kurš tur pat Salacgrīvā par 50 eiro no kādas privātpersonas bija iegādājies festivāla biļeti, taču uzrādot to pie ieejas, izrādījās, ka biļete nav derīga. Par notikušo sākts kriminālprocess.

Policijai gadījies arī kāds kuriozs, kāds no apmeklētājiem ziņojis par automašīnas zādzību, pēcāk izrādījās, ka vienkārši nav atcerējies, kur to novietojis.

Policija atgādina, ka joprojām strādā arī atrasto mantu birojs un policija meklē īpašniekus lielam skaitam atslēgu saišķu, pāris mobilajiem tālruņiem, makiem un citām mantām.

Ikvienu, kurš ir pazaudējis mantas, policija aicina zvanīt pa tālruni 25629823 vai ielūkoties Valsts policijas izveidotajā mājas lapas sadaļā "Positivus atrastās mantas", vai vērsties personīgi policijas teltī pasākuma norises vietā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!