Foto: Valsts polcija
Reida laikā Zemgales reģionā trešdien autovadītājs – ātrumpārkāpējs mēģinājis piedāvāt 20 eiro lielu kukuli policijas darbiniekiem. Pēc kā autovadītājs aizturēts un pret viņu uzsākts kriminālprocess, portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā.

Trešdien Zemgales reģionā tika rīkots reids ceļu satiksmes jomā, ar mērķi pastiprināti kontrolēt autovadītājus, vai tie ievēro atļauto braukšanas ātrumu. Valsts policijas darbinieki Zemgales reģionā kopumā noformēja 159 administratīvā pārkāpuma protokolus autovadītājiem par ātruma pārkāpšanu. Visvairāk autovadītāji ātrumu pārkāpa Jelgavā un Jelgavas novadā – 72, Bauskā – 34, Jēkabpilī – 18, Aizkrauklē – 17, Tukumā - 13, bet Dobelē – pieci.

Reida laikā aizturēts arī autovadītājs par 20 eiro lielu kukuļa piedāvāšanu policijas darbiniekiem. Ap pulksten 17 Kokneses novadā uz autoceļa Rīga – Daugavpils – Krāslava – Baltkrievijas robeža 1955.gadā dzimis vīrietis vadīja automašīnu "Audi" ar ātrumu 128 kilometri stundā. Tādējādi viņš ātrumu pārsniedza par teju 30 kilometriem stundā.

Lai netiktu saukts pie atbildības likuma noteiktajā kārtībā, autovadītājs policistiem mēģināja piedāvāt kukuli, pēc kā tika aizturēts un pret viņu uzsākts kriminālprocess.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!