Naktī no pirmdienas uz otrdienu visai mīklainos apstākļos, iespējams, nozagta četrus mēnešus veca meitenīte. Policija otrdien izsludinājusi pazudušā zīdaiņa meklēšanu, informēja Rīgas reģiona pārvaldes Preses un sabiedrisko attiecību sektora pārstāve Zane Bērziņa.
Valsts policijas Rīgas Latgales iecirknis meklē 2008.gada martā dzimušo Viktoriju Langrāti.

Kā pastāstīja Bērziņa, otrdien no rīta ap plkst.4.30 policijā vērsušies bērna vecāki un ziņojuši, ka viņiem pazudis bērns. Vecāki no Teikas vakar ieradušies ciemos pie paziņām Ķengaragā. Mazais bērns ratiņos atstāts pie kādas daudzstāvu mājas, bet vecāki devušies pie saviem paziņām. Viņi sacījuši, ka bērnu atstājuši kādas sievietes uzraudzībā. Vecāki ar paziņām lietojuši alkoholu, bet, kad nogājuši lejā, ne bērns, ne sieviete vairs neesot bijuši atrodami. Ģimene esot nelabvēlīga. Bērziņa atzīmēja, ka bērns ratiņos pie mājas atstāts jau naktī.

Meitenīte ir 60 centimetrus gara, sešus kilogramus smaga, viņai ir tumši zilas acis, īsi, gaiši brūni mati. Meitenītei neesot nedz zilumu, nedz sasitumu, taču uz abām rokām pirms delnām ir lieli, sarkani izsitumi.

Mazulim bija "Huggies" pamperi, rozā krāsas bērnu rāpulītis ar īsām piedurknēm un baltām šķērssvītrām, džemperis rozā krāsā ar garām piedurknēm, kājās rozā auduma čībiņas. Meitenītei bija rozā krāsas cepurīte ar baltu lenti.

Meitenīte atradās sarkanas krāsas lietotos bērnu ratiņos, kuriem abās pusēs izvietoti atstarotāji. Zem ratiem atradās no kreisās puses saplēsts mantu grozs, jumta kabatā aizsegs pret lietu. Ratiņi braucot čīkstot. Ratiņos atradies matracis, ievietojams grozs sarkanā krāsā, jauna, liela izmēra sega tumši zaļā krāsā, arī bērnu pārtika, divkāršs termoss, plastmasas pudelīte ēdienam un viena maza pudelīte tējai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!