Foto: DELFI

Valsts policija Rīgā aizturējusi kādu sievieti, kura uz vietas veikalā dzērusi alkoholu un pēc tam turpat aizmigusi, informē policijā.

15. augustā Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Rīgas Teikas iecirknis saņēmis informāciju par kādu sievieti, kura konstanti ne tikai apzogot veikalu, bet arī uz vietas patērējot dažādus pārtikas produktus un dzērienus. Par aizdomās turēto sievieti policijai ziņojuši veikala darbinieki.

Notikuma vietā policisti sievieti aizturējuši.

Pašreizējā policijas informācija liecina, ka likumpārkāpēja dienas laikā iegājusi veikalā, devusies uz alkoholisko dzērienu nodaļu, kur atvērusi stipro alkoholisko dzērienu, to iztukšojusi un neilgi pēc tam turpat uz grīdas aizmigusi. Likumsargiem ierodoties notikuma vietā, sieviete gulējusi saldā miegā un nav vēlējusies pamest veikala telpas.

Rīgas Teikas iecirkņa policisti noskaidrojuši, ka aizturētā sieviete ir dzimusi 1973. gadā un šī nav pirmā reize, kad viņa izdara šāda veida pārkāpumus. Pret aizdomās turēto sākti aptuveni 19 kriminālprocesi. Visās aizturēšanas reizēs dāma bijusi stiprā alkohola reibumā.

Saistībā ar notikušo sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 180. panta 1. daļas – par zādzību nelielā apmērā. Par šādu noziegumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz vienam gadam vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu.

Aizturētā šobrīd atrodas izolatorā un tiks lemts jautājums par viņas apcietināšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!