Rīgas pašvaldības policijas (RPP) darbinieki otrdienas rītā Kronvalda parkā pamanījuši no tiltiņa pilsētas kanālā iekrītam piedzērušos vīrieti, kuru viņiem izdevies izvilkt krastā.
RPP sabiedrisko attiecību speciāliste Inese Tīmane informēja, ka RPP Ziemeļu rajona pārvaldes darbinieki apgaitas laikā Kronvalda parkā plkst.6.50 uz tiltiņa pamanīja cilvēku, kurš no tiltiņa iekrita kanālā. Kad municipāļi nonāca kanālmalā, viņi vīrieti, kurš atradās ūdenī apmēram metru no kanāla malas un paša spēkiem nevarēja izkļūt krastā, izvilka no ūdens.

Izglābtais apmēram 30 - 40 gadu vecais vīrietis, kaut arī bija pie samaņas, tomēr runāja nesakarīgi, bet uz viņa rokām un lūpām bija redzamas asiņainas brūces. Municipāļiem vīrieša personību noskaidrot neizdevās.

Tika izsaukta ātrā palīdzība, kas vīrieti nogādāja slimnīcā, bet mirkli vēlāk, lai noskaidrotu, kādos apstākļos vīrietis guvis traumas, notikuma vietā ieradās Rīgas Galvenās policijas pārvaldes 28.nodaļas darbinieki.

Vēlāk, kad vīrietis atžirdzis, viņš policijai un mediķiem atzinis, ka bijis piedzēries līdz atmiņas zudumam un pār tiltiņa margām kanālā iekritis tāpēc, ka nav spējis koordinēt kustības un zaudējis līdzsvaru, informēja Valsts policijas Preses nodaļas galvenais speciālists Aigars Bērziņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!