Svētdienas naktī Rēzeknē sadegušajā automašīnā "Opel Omega" atrasts bankas inkasators. Viņam konstatēta šauta brūce krūšu kurvī un līdzās atrasts personiskais ierocis, informēja Rēzeknes policijas pārvaldes priekšnieka vietnieks, kārtības policijas priekšnieks Antons Gaisiņš.
Pagaidām nezināmu iemeslu dēļ 12.oktobra naktī Rēzeknē pie Maskavas ielas 9.nama sadegusi automašīna "Opel Omega", negadījumā bojā gājis 1962.gadā dzimušais Vladimirs. Viņš bijis AS "Parekss - banka" inkasators.

Gaisiņš pastāstīja, ka kāds aculiecinieks, mājas iedzīvotājs, ievērojis dzirksteļošanu zem mašīnas aizmugurējās daļas, pēc tam tā aizdegusies. Spēkrata aizdegšanās filmēta ar amatieru videokameru.

Tikai pēc ugunsgrēka likvidēšanas ugunsdzēsēji un policijas darbinieki automašīnā pamanījuši vīrieša līķi, bet uz sēdekļa pa labi no viņa - ieroci. Ugunsnelaimē izdedzis automašīnas salons un vīrieša apģērbs, vīrietim krūšu kurvī konstatētas šāviena pēdas.

Noskaidrojot mirušā vīrieša personību, no viņa sievas policijas darbinieki uzzinājuši, ka apmēram pirms diviem gadiem automašīna vienreiz jau degusi. Atrastais ierocis pieder bojāgājušajam vīrietim, viņam ir bijusi gan tā glabāšanas, gan nēsāšanas atļauja.

Gaisiņš norādīja, ka policijai pārbauda divas notikušā negadījuma versijas: gan iespējamo vardarbību, gan pašnāvību.

"Parekss - bankas" sabiedrisko attiecību vadītājs Viktors Zaķis teica, ka bankas vadība notikušo nekomentēs. "Lieta ir policijas kompetencē, un banka atturēsies no sava viedokļa paušanas," sacīja Zaķis. Viņš apstiprināja, ka bojāgājušais bija bankas struktūru darbinieks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!