Liepājas rajonā kāda jauniete, kura bija uz ceļa apturējusi automašīnu, tās šofera nobiedēta, no braucošā auto izlekusi un guvusi traumas.
Liepājas pilsētas un rajona policijas pārvaldes preses sekretāre Egita Guseva informēja, ka piektdien ap pulksten 8.30 Aizputes - Liepājas - Rīgas ceļu krustojumā no braucošas automašīnas izlekusi 1987.gadā dzimusī Sendija C. Jauniete guvusi miesas bojājumus - sasitumus, kā arī kājas lūzumu - un ievietota Liepājas centrālajā slimnīcā.

Liepājas ceļu policijas priekšnieks Madars Kleinbergs pastāstīja, ka pagaidām konkrēti negadījuma iemesli nav zināmi. "Stopētāju", iespējams, nobiedējis automašīnas šoferis, izsakot kādu divdomību vai arī mēģinājis uzmākties. "Starp jaunieti un automašīnas šoferi izvērtusies saruna, kas meiteni nobiedējusi, tāpēc viņa izlekusi no braucošas automašīnas," pastāstīja ceļu policijā.

Kad meitene no transporta līdzekļa izlēkusi, šoferis nav apstājies, lai sniegtu viņai palīdzību. Cietusī nav iegaumējusi ne automašīnas marku, ne arī numuru.

Zināms, ka automašīna bijusi baltā krāsā ar piekabi. Automašīnas šoferis runājis latviešu valodā.

Policija lems par krimināllietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!