Divi Igaunijas galvaspilsētas policisti sestdienas vakarā tika ievainoti apšaudē ar autozagļiem Tallinas ostas teritorijā. Viens no noziedzniekiem notikuma vietā nogalināts, otrs padevies policijai.
Tallinas policijas prefektūras dežurants pastāstīja, ka sestdien pulksten 20.31 policijā pienācis izsaukums no degvielas uzpildes stacijas Naftas ielā, kur notikusi vieglās automašīnas "Mercedes Benz 200" zādzība. Policijas patruļas grupa kopā ar aizdzītās automašīnas īpašnieku devās to meklēt.

Drīz pēc tam cita patruļas grupa pie Tallinas pasažieru ostas termināla D pamanījusi automašīnu, kas atbilst visām aprakstītajām pazīmēm.

Ieraugot policijas automašīnu, noziedznieki centās bēgt, taču "Mercedes", ar kuru viņi mēģināja šķērsot dzelzceļa sliedes neatļautā vietā, iestrēga.

Autozagļi sāka šaut uz policistiem, ievainojot Tallinas prefektūras darbinieku kājā, bet viņa kolēģi - krūtīs.

Policistu dzīvībai briesmas nedraud.

Policijas preses sekretārs pastāstīja, ka vienam no zagļiem - 34 gadus vecajam Igoram - izdevās aizskriet līdz spilgti zaļai automašīnai BMW 520 un no notikuma vietas aizbēgt, taču pēc dažām stundām viņš pats ieradies policijā un atzinies nodarītajā. Otrs noziedznieks - 28 gadus vecais Anatolijs - apšaudē nogalināts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!