Foto: stock.xchng
Šī gada 22. septembrī Talsos kādā daudzdzīvokļu mājā laupīšanas laikā nogalināta aptuveni 90 gadus veca pensionāre, liecina "Delfi" rīcībā esošā informācija.

Valsts policijā (VP) portālam "Delfi" apstiprināja, ka šī gada 22. septembrī VP Kurzemes reģiona pārvaldes Talsu iecirknī saņemta informācija no medicīnas iestādes par to, ka kādā dzīvoklī Talsos atrasta mirusi sieviete ar vardarbīgas nāves pazīmēm.

Veicot operatīvās darbības, policija saistībā ar notikušo aizturējusi kādu vīrieti. Viņam ir piemērots drošības līdzeklis – apcietinājums. Visu apstākļu noskaidrošanai ir uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 116. panta – slepkavība – par ko draud arī mūža ieslodzījums.

Portālam "Delfi" zināms, ka nogalinātā sieviete un slepkava bijuši pazīstami. Vīrietis bijis narkomāns, kurš nezināmu iemeslu dēļ upuri nogalināja un nolaupīja zelta ķēdīti, bet pavisam drīz VP viņu aizturējusi lombardā, kur aizdomās turētais to centies ieķīlāt.

Tāpat "Delfi" zināms, ka konkrētā māja, kas atrodas vien pārdesmit metru attālumā no VP Kurzemes reģiona pārvaldes Talsu iecirkņa, agrāk bijusi sociālās aprūpes māja, bet šo statusu nesen zaudējusi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!