Foto: Valsts policija
Otrdien, 2. augustā, likumsargi aizturējuši kādu sievieti, kas kopīgas iedzeršanas laikā vīrietim nozagusi telefonu, portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā.

Vīrietis telefona zādzību konstatējis tikai brīdī, kad gāja prom no vietas, kurā atradies kopā ar kādu sievieti. Viņš sapratis, ka vienīgā persona, kas varējusi nozagt telefonu, ir šī sieviete, kas bijusi gadījuma paziņa.

Brīdī, kad cietušais vīrietis skrējis iespējamai zaglei pakaļ, garām braukusi Rīgas reģiona pārvaldes patruļpolicija. Apzagtais vīrietis policistiem uzreiz ziņojis par zādzību, kā arī norādījis uz personu, kura, iespējams, tajā vainojama.

Policisti notvēruši iespējamo zagli un atraduši pie viņas zagto telefonu.

Aizturēšanas brīdī likumsargi noskaidrojuši, ka 1977. gadā dzimusī sieviete jau vairākas reizes sodīta par līdzīgiem noziegumiem, kā arī par narkotiku realizāciju. Policisti arī uzzinājuši, ka vainīgā sieviete tikai otrdienas rītā izlaista no ieslodzījuma vietas.

Sieviete aizturēta, un saistībā ar notikušo policija sākusi kriminālprocesu par zādzību nelielā apmērā. Par šādu noziegumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz vienam gadam, īslaicīgu brīvības atņemšanu, piespiedu darbu vai naudas sodu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!