Naktī uz ceturtdienu, 4.jūliju, četri iereibuši jaunieši, no kuriem divi bija Latvijas Policijas akadēmijas studenti, Vecrīgā smagi piekāvuši kādu vīrieti.
Kā stāstīja notikuma aculiecinieks, ap plkst.1 iereibušie jaunieši sākuši fiziski iespaidot kādu vīrieti Doma laukuma kafejnīcā "Doma Alus dārzs". Pēc aculiecinieka teiktā, kautiņa iemesls, iespējams, bijusi jauniešu vēlme izlādēties - "viņi bija sadzērušies un vienkārši meklēja "kašķi"".

Vīrietim, kurš kafejnīcā bija atnācis pēc darba satikties ar savu sievu, palīgā devās kafejnīcas apsargs, kurš, palīdzot novērst konfliktu, nedaudz cietis. Pēc incidenta cietušo vīrieti nogādāja Rīgas 1.slimnīcā, kur viņam konstatēja ķermeņa sasitumus, smadzeņu satricinājumu, pārsistu lūpu un citus miesas bojājumus.

Rīgas Galvenās policijas pārvaldes preses centra priekšniece Ieva Zvīdre apstiprināja, ka naktī uz ceturtdienu Rīgā noticis šāds gadījums. Pēc Zvīdres teiktā, policijā tika nogādāti pieci cilvēki, no kuriem divi bijuši Latvijas Policijas akadēmijas studenti. Pašlaik notiek policijas pārbaude par notikušo kautiņu, lai lemtu par krimināllietas ierosināšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!