Slimnīcā miris viens no otrdien autoavārijā Limbažu rajonā cietušajiem, līdz ar to šis negadījums paņēmis jau četru cilvēku dzīvības, informēja Iekšlietu ministrijas Preses un sabiedrisko attiecību departamentā. Limbažu slimnīcā miris 1981.gadā dzimušais Jānis. Trīs cilvēki gājuši bojā un trīs ievainoti autoavārijā otrdien ap pulksten astoņiem no rīta Limbažu rajonā.
Autoceļa Ainaži-Matīši 26.kilometrā sadūrušās automašīnas "Audi 200" un "Opel Cadett". Sadursmi esot izraisījusi automašīna "Audi 200", kas ieslīdējusi pretējā braukšanas joslā, pavēstīja Limbažu rajona policijas pārvaldē. Auto sadursmē bojā gājušas divas sievietes, viens vīrietis, savukārt nopietnas traumas guvuši divi jaunieši un viens vīrietis.

Bojā gājusi "Audi 200" vadītāja 1952.gadā dzimusī Astrīda. Notikuma vietā mirusi arī "Opel Cadett" vadītāja 1963.gadā dzimusī Irina, kā arī viņas blakussēdētājs 1958.gadā dzimušais Valdis. Smagā stāvoklī Limbažu slimnīcā joprojām atrodas "Opel Cadett" pasažieri - 1956.gadā dzimušais Aivars un 1983.gadā dzimušais Ingus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!