Foto: DELFI Aculiecinieks
Traģiskajā negadījumā uz Jelgavas apvedceļa, kurā gāja bojā bērns, cietusi Krievijas pilsoņu ģimene, informē Valsts policijā.

Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ieva Sietniece informēja, ka bojāgājušais zēns dzimis 2005. gadā, savukārt cietušās meitenes - 2002. un 2009. gadā. Visi bērni, vadītājs un 1982. gadā dzimusī sieviete atradušies automašīnā ar Krievijas reģistrācijas numuriem.

"Jāatceras, ka, braucot garākus ceļa posmus, jāparedz laiks atpūtai," Sietniece atgādina, ka nogurums, vadot auto, var novest pie negadījumiem. Arī šajā gadījumā policija kā galveno avārijas iemeslu min vieglās automašīnas vadītāja aizmigšanu pie stūres. Policija par negadījumu sākusi kriminālprocesu.

Jelgavas slimnīcas vadītājs Andris Ķipurs skaidro, ka abu slimnīcā ievietoto cietušo stāvoklis ir stabils. Meitene guvusi vieglas traumas, drīzumā viņu no slimnīcas varētu izrakstīt. Savukārt viņas mātei būs nepieciešama ārstēšanās, taču traumas nav dzīvībai bīstamas. "Abas ir stacionētas un tiek novērotas," atklāja Ķipurs.

Savukārt par Bērnu klīniskajā universitātes slimnīcā nogādāto bērnu slimnīca šobrīd sīkākus komentārus nesniedz.

Kā ziņots, ceļu satiksmes negadījumā uz Jelgavas apvedceļa gāja bojā viens, bet cieta vēl divi bērni, pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Inga Vītola.

Negadījums noticis uz šosejas Rīga-Jelgava-Lietuva, pie pagrieziena uz Ozolniekiem un Brankām. Sietniece skaidro, ka smagā automašīna DAF ar piekabi braukusi no Rīgas puses, kad pēkšņi tai priekšā no pretējās braukšanas joslas izbraukusi vieglā mašīna "Hyundai". Sākotnējā informācija liecina, ka "Hyundai" vadītājs, vadot transportlīdzekli, aizmidzis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!