Foto: DELFI

Naktī uz otrdienu Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) glābēji devās uz izsaukumu Daugavpils novadā, kur dega dzīvojamā māja. Dzēšanas darbu laikā tika atrasts bojā gājis cilvēks, portālu “Delfi” informēja VUGD pārstāve Agrita Vītola.

Aizvadītajā diennaktī glābēji saņēma izsaukumu uz Talsu novada Stendi, kur dega neapsaimniekota ēka. Veicot dzēšanas darbus, cieta viens ugunsdzēsējs glābējs, kurš tika nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem. Pulksten 6.57 ugunsgrēks tika lokalizēts.

Pirmdienas rītā turpinās tā dzēšanas darbi.

Pirmdien ugunsdzēsēji saņēma izsaukumu uz Naukšēnu novada Ķoņu pagastu, kur dega šķūnis un lauksaimniecības agregāti. Ugunsgrēka dzēšanā piedalījās 11 VUGD ugunsdzēsēji, kā arī Naukšēnu pašvaldības ugunsdzēsēju formējums.

Glābēji steidzās arī uz izsaukumiem, kur dega saimniecības ēka, piededzis ēdiens, divos gadījumos dārza mājas, žogs, dzīvojamā māja.

Aizvadītajā diennaktī VUGD kopumā saņēma 44 izsaukumus – 10 uz ugunsgrēku dzēšanu, 21 uz glābšanas darbiem, bet 13 izsaukumi bija maldinājumi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!