Foto: DELFI

Ugunsgrēkā, kurš trešdien izcēlās Engures pagastā, gājis bojā cilvēks, portālu "Delfi" informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Trešdien ap pulksten 4:28 VUGD saņēma informāciju, ka Engures pagastā deg dzīvojamā māja. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji konstatēja, ka vienstāvu dzīvojamā māja jau deg ar atklātu liesmu pilnā platībā. Dzēšot liesmas, ugunsdzēsēji atrada bojāgājušu cilvēku, kura vecumu un dzimumu vēl skaidro.

Iespējamos ugunsgrēka iemeslus skaidro Valsts policija.

Rīgā, Lubānas ielā trešdien ugunsdzēsēji devās dzēst degošu kravas automašīnu. Spēkratam dega kabīne, un ugunsgrēkā cieta kravas automašīnas šoferis, kurš saindējās ar dūmiem.

Ceturtdienas rītā, neilgi pirms astoņiem, VUGD saņēma informāciju, ka Rīgā, Tekstilnieku ielā deg atkritumi plašā teritorijā. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji konstatēja, ka ražošanas uzņēmuma teritorijā deg būvgruži un smagā automašīna. Ugunsgrēka dzēšanas un likvidācija no rīta vēl turpinājās.

Aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma 40 izsaukumus. Kopumā dzēsti 15 ugunsgrēki, veikts 21 glābšanas darbs, bija arī četri maldinoši izsaukumi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!