Foto: LETA

Sestdien, 6.jūnijā, ugunsgrēkā kādā garāžā Siguldas novadā sadegušas divas vieglās automašīnas, portāls "Delfi" uzzināja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Pulksten 8:40 VUGD saņēmis izsaukumu uz Mores pagastu, kur degusi garāža. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji secinājuši, ka garāža deg 150 kvadrātmetru platībā, savukārt tās iekšpusē sadegušas divas vieglās automašīnas astoņu kvadrātmetru platībā. Turklāt pie garāžas degušas vēl trīs automašīnas 12 kvadrātmetru platībā.

Ugunsnelaimi VUGD speciālisti likvidējuši pulksten 10:57.

Pulksten 11:51 dienests saņēmis izsaukumu uz Ogres novada Ķeipenes pagastu, kur ugunsgrēks bija izcēlies kādā ēkā. Pēc ierašanās ugunsgrēka vietā VUGD secinājis, ka ar atklātu liesmu deg šķūnis 40 kvadrātmetru platībā. Vēl ugunsdzēsēji noteikuši, ka šķūnim degšanas rezultātā tam iebrucis jumts.

Ugunsgrēkā cietis 50 gadus vecs vīrietis, kurš pirms VUGD ierašanās dzēsis ugunsgrēku un apdedzinājis roku. Pulksten 14:13 ugunsgrēku dienesta darbinieki likvidējuši.

Savukārt pulksten 12:43 ugunsdzēsēji steigušies uz Rēzeknes novada Čornajas pagastu, kur ugunsgrēks izcēlies dzīvojamā mājā. Kā pēc ierašanās secinājuši VUGD speciālisti notikumu vietā ar atklātu liesmu degusi divstāvu dzīvojamā māja 64 kvadrātmetru platībā un tai blakus esošais šķūnis 42 kvadrātmetru platībā.

Ugunsnelaimi dienests likvidējis aptuveni pēc piecu stundu darba – pulksten 17:25.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!