Vakar Latvijā tika reģistrēti 111 ceļu satiksmes negadījumi, 22 no kuriem cieta cilvēki, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijā.
Rīga vakar notika 54 avārijas, četrās no kurām cieta cilvēki.

Ap plkst.17.30 Tukuma rajonā, Ventspils šosejas 47.kilomatrā, automašīnas "VW Jetta" vadītājs, 1958.gadā dzimušais Igors alkohola reibumā izraisīja sadursmi ar "Ford" mikroautobusu.

Šajā avārijā cieta "VW" vadītājs un pasažieri - 1971.gadā dzimušais Ainārs un 1977.gadā dzimušais Andris. Visi cietušie ar dažādām traumām tika nogādāti slimnīcā.

Īsi pirms pusnakts Dobeles rajonā, ceļa Jelgava - Annenieki 26.kilometrā, pagaidām nenoskaidrota automašīna notrieca 1984.gadā dzimušo Māri, kurš gāja pa ceļa malu. Autovadītājs no notikuma vieta aizbēga, bet cietušais gājējs tika nogādāts slimnīcā.

Savukārt pēc pusnakts Rīgā, Brīvības ielā, pagaidām nenoskaidrota automašīna notrieca gājēju, 1977.gadā dzimušo Olgu, kura ar dažādam traumām nogādāta slimnīcā, no kurienes viņa jau ir atlaista mājās.

Rīgā, Rigondas gatvē, kādam Vācijas pilsonim vakar tika nozagta automašīna. Vācijas pilsonim tika nozagta 1992.gadā ražota automašīna "Opel Astra", kas bija aprīkota ar signalizāciju un bija apdrošināta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!