Vakar uz Latvijas autoceļiem atkal notika vairākas avārijas ar traģiskām sekām, kurās bojā gāja trīs cilvēki, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijā.
Pagājušajā diennaktī Latvijā tika reģistrēti 87 ceļu satiksmes negadījumi, 18 no kuriem cieta cilvēki, bet trīs cilvēki gāja bojā. Rīgā tika reģistrēti seši ceļu satiksmes negadījumi, piecos no kuriem cieta cilvēki.

Vakar ap plkst.19 Rīgas rajonā, uz autoceļa Rīga - Ainaži, pagaidām nenoskaidrots autovadītājs, vadot automašīnu "Toyota Carina", izbraucot no meža ceļa, izraisīja sadursmi ar automašīnu "BMW 525", kuru vadīja 1984.gadā dzimušais Sergejs. Ceļu satiksmes negadījumā gāja bojā divi cilvēki, kuri atradās automašīnā "Toyota" - 1961.gadā dzimusī Nadežda un 1974.gadā dzimušais Anatolijs.

Ceļu satiksmes negadījumā cieta arī automašīna "BMW 525" vadītājs, kā arī trīs automašīnas "BMW 525"pasažieri - 1984.gadā dzimusī Dana, 1984.dzimusī Jeļena un 1985.gadā dzimusī Jekatrina. Visi cietušie nogādāti slimnīcā.

Ap plkst.20 Rīgā, Krasta ielā, 1973.gadā dzimušais Andris, vadot automašīnu "Mercedes Benz", notrieca 1991.gadā dzimušu jaunieti. Cietušais nepilngadīgais tika nogādāts slimnīcas reanimācijas nodaļā ar diagnozi - politrauma.

Savukārt ap plkst.13 Talsu rajonā, uz autoceļa Ventspils - Kolka, pagaidām nenoskaidrots vadītājs, vadot automašīnu "Opel", nobrauca no ceļa un apgāzās. Pēc ceļu satiksmes negadījuma slimnīcā tika nogādāta automašīnas pasažiere, 1945.gadā dzimusī Ilze, kurai tikai atklāts smadzeņu satricinājums, bet vainīgais vadītājs no notikuma vietas aizbēga.

Ap plkst.3 Dobeles rajonā, uz autoceļa Tukums - Lietuvas robeža, 1985.gadā dzimušais Ivars, vadot automašīnu "Opel Ascona", nobrauca no ceļa un ietriecās kokā. Ceļu satiksmes negadījuma rezultātā automašīnas vadītājs no gūtajām traumām notikuma vietā mira, bet vairāki pasažieri ar dažādām traumām tika nogādāti slimnīcā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!