Trešdienas rītā Varšavā, poļu policistiem dzenoties pakaļ aizdomās turētas personas automašīnai, nejauši cietuši trīs Latvijas pilsoņi. Latvijas vēstniecības Polijā otrais sekretārs Gunārs Everts teica, ka viegli ievainoti Daugavpils iedzīvotāji Jevgeņijs K., Aļesja N., kā arī Krāslavas iedzīvotājs Valērijs A.
Polijas Galvenajā policijas komandantūrā informēja, ka policisti automašīnai sākuši dzīties pakaļ Varšavas centrā, kad aizdomīgās automašīnas vadītājs atteicās pakļauties policijas patruļai un mēģināja aizbēgt. Tika izsaukti policijas papildspēki, viena no policijas automašīnām apgāzās, un divi policisti guva smagus ievainojumus.

Kādā no ielām bēglis iebrauca pretējā braukšanas joslā, bet policijas automašīna ietriecās Latvijas pilsoņu automašīnā. Cietušie ātri tika nogādāti slimnīcā. Pēc Latvijas vēstniecības diplomāta teiktā, Latvijas pilsoņi, saņēmuši medicīnisko palīdzību, slimnīcu atstājuši.

Polijas policija ziņo, ka bēglis izlēcis no automašīnas un mēģinājis aizbēgt. Šo cilvēku izdevies atrast ar policijas suņa palīdzību, kurš atradis viņa pēdas. Pēc bēgļa aizturēšanas izrādījies, ka viņš ir policijai labi zināms automašīnu zaglis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!