Trešdienas pievakarē Aizkraukles rajona slimnīcā mirusi vēl viena no triju automašīnu sadursmē Ogres rajona Jumpravas pagastā cietušajām - 37 gadus veca sieviete, informēja slimnīcas galvenā ārsta vietniece medicīnas jautājumos Marija Avotiņa.
Līdz ar to avārijas upuru skaits pieaudzis līdz trim. Mirusi 1965.gadā dzimusī Daugavpils rajona iedzīvotāja S., savukārt otru pēc avārijas Aizkraukles slimnīcā nogādāto sievieti 1964.gadā dzimušo G. Katastrofu centra mediķi pēcpusdienā nogādājuši Rīgā, klīniskās slimnīcas "Gaiļezers" reanimācijas nodaļā.

Jau vēstīts, ka trešdienas rītā Ogres rajona Jumpravas pagastā uz autoceļa Rīga-Daugavpils automašīna "Audi 90" ceļa līkumā iebrauca pretējā joslā, kur sadūrās ar automašīnām "Gaz 24" un "Opel Kadett". Negadījuma vietā gāja bojā divi automašīnas "Audi" pasažieri, bet vēl septiņi cilvēki guva dažādas traumas. Trīs no viņiem nogādāja Ogres rajona slimnīcā, bet divas sievietes - Aizkraukles slimnīcā.

Vēstīts arī, ka Ogres policija pieļauj varbūtību, ka avārijas izraisītāji - automašīnas "Audi" vadītājs un pasažieri - bijuši alkohola reibumā. Ogres rajona policijas pārvaldes priekšnieks Gundars Marķidāns BNS ceturtdien apliecināja, ka oficiālu šo aizdomu apstiprinājumu vai noliegumu būs iespējams gūt apmēram pēc mēneša, kad būs zināmi ekspertīžu rezultāti.

Policija arī pieļauj, ka "Audi" slīdēšanu ceļa līkumā veicinājušas tai uzmontētās dažāda tipa un nodiluma pakāpes riepas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!