Ventspils policija iedzīvotāju un masu saziņas līdzekļu atsaucības dēļ uz aizdomu pamata par laupīšanu aizturējusi kādu vīrieti, informēja Ventspils pilsētas un rajona policijas pārvaldes preses sekretāre Dzidra Šķute.
21 gadu veco vairākas reizes sodīto Jāni P. tur aizdomās par laupīšanu Vārves pagastā. Policija no iedzīvotājiem saņēmusi informāciju, ka meklējamais vīrietis atrodas savās mājas Ganību ielā. To pārmeklējot, policisti vīrieti atrada, paslēpušos mājas bēniņos.

Nopratināšanā Jānis P. atzinies, ka naktī uz 22.septembri Vārves pagastā ieradies kādās mājās un kopā ar 17 gadus vecu jaunieti izdarījis laupīšanu. Abi 54 gadus vecajai sievietei, kura tobrīd mājās bijusi viena, piedraudējuši ar nazi, fiziski iespaidojuši un nolaupījuši televizoru un elektrisko tējkannu, cietušajai nodarot ne tikai materiālos zaudējumus 136 latu vērtībā, bet arī vieglus miesas bojājumus.

Pašreiz abi aizdomās turamie apcietināti. Jāni P. tur aizdomās arī par zādzību. Izmeklēšana turpinās un šobrīd policija noskaidro, vai abi nav iesaistījušies arī citu noziedzīgu nodarījumu izdarīšanā. Policija arī pateicas iedzīvotājiem, ar kuru palīdzību aizturēts aizdomās turētais vīrietis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!