Pēc trešdienas rītā piedzīvotās smagās avārijas uz Bauskas šosejas, uz šī autoceļa notikusi vēl viena nopietna avārija, portālu "Delfi" informē aculiecinieki.

Aculiecinieki vēsta, ka uz Bauskas šosejas, aptuveni vidū no Baložu pagrieziena līdz Ķekavai, saskrējušās trīs BMW markas automašīnas. "Izskatās, arī smagi," raksta aculiecinieki.

Uz notikuma vietu devušās četras "ātrās palīdzības" automašīnas. "Vieta tāda, kur nav krustojuma, tikai autobusu pieturas abās pusēs un pa vidu nepārtrauktā līnija," raksta aculiecinieki.

Uz Bauskas šosejas vienas dienas laikā notikusi jau otrā avārija - cietuši trīs cilvēki, pastāstīja Neatliekamā medicīniskā palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Inga Vītola.

Negadījums noticis Ķekavas pagastā ap plkst.14. Avārijā cietušajiem nopietnas traumas nav konstatētas.

27 gadus vecs vīrietis avārijā guvis krūškurvja, galvas un mugurkaula skriemeļu traumas, bet 29 gadus vecs vīrietis nogādāts slimnīcā ar krūškurvja, rokas, galvas un apakšstilba traumām. Vēl kāds 28 gadus vecs vīrietis guvis galvas traumu ar iespējamu smadzeņu satricinājumu.

Visi cietušie stabilā stāvoklī nogādāti Paula Stradiņa klīniskajā universitātes slimnīcā.

Jau vēstīts, ka uz autoceļa Rīga-Bauska trešdienas rītā notika negadījums, kurā bija iesaistītas trīs automašīnas. Negadījumā bojā gāja viens, bet slimnīcā ar dažāda smaguma traumām nonāca vēl vairāki cilvēki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!