Pirmdien, 16. martā, Rīgā iespējami būtiski satiksmes ierobežojumi jau no plkst. 8.00 rītā, kad nepieciešamības gadījumā policija ir gatava ierobežot vai slēgt auto un gājēju kustību Vecrīgā un tās tuvumā.

Rīgas domes sabiedrisko attiecību nodaļā portālam "Delfi" norādīja, ka satiksme un gājēju kustība var tikt slēgta Doma laukumā, Herdera laukumā, Jēkaba ielā, Smilšu ielā, Pils ielā, Palasta ielā, Bīskapa gātē, Mūku ielā, Jaunielā, Rozēna ielā, Šķūņu ielā, Amatu ielā, Zirgu ielā, Kaļķu ielā, Skārņu ielā, Meistaru ielā, Kalēju ielā, Riharda Vāgnera ielā, Vaļņu ielā, Zigfrīda Anna Meierovica bulvārī, Aspazijas bulvārī, Raiņa bulvārī un laukumā pie Brīvības pieminekļa.

Tāpat autovadītājiem ir jārēķinās, ka zināmi satiksmes ierobežojumi var būt jau svētdienas vakarā. Proti, automašīnām būs liegts apstāties un stāvēt Aspazijas bulvāra abās pusēs, posmā no Kaļķu ielas līdz Teātra ielai, Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī, abās posmā no Kaļķu ielas līdz Smilšu ielai, Raiņa bulvāra kreisā pusē, posmā no ēkas Raiņa bulvārī 9 līdz Brīvības bulvārim, Zirgu ielas posmā no Doma laukuma līdz Meistaru ielai, Herdera laukumā.

Policija norāda, ka atstātos transporta līdzekļus policija pārvietos uz tuvāko iespējamo vietu. Tāpat minētajās ielās pēc policijas pieprasījuma slēgs maksas autostāvvietas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!