Foto: Publicitātes attēli
Piektdien, 24. februārī, "Latvian Art Directors Club" (LADC) aicina uz ukraiņu radošās direktores Slava Denys lekciju. Pasākums plkst. 17 notiks Paula Stradiņa Medicīnas vēstures muzejā, tas būs angļu valodā un to būs iespējams vērot tiešraidē "LADC" Facebook lapā un portālā Delfi.

Slava ir storytelling vēstnese, "Cheil Ukraine" radošā direktore, ADC*Ukraine prezidente, lektore reklāmas skolās, ka arī žūrijas locekle festivālos ADC*Europe Awards, The One Show, Clio Awards un citos, portālu "Delfi" informēja LADC .

"Karš padziļina tēmas un pastiprina drāmu. Taču auditorijas ietekmēšanas metodes paliek nemainīgas," uzskata eksperte. Arī kara stāsti ir jāstāsta tā, lai tos sadzirdētu. Kopā apskatīsim spēcīgus stāstus no šī brīža Ukrainas realitātes un analizēsim, kas tos padara neparastus, viņa turpina.

Pēc lekcijas notiks pieredzes apmaiņa. LADC padomes loceklis Jānis Milzarājs pastāstīs par ziedot.lv kampaņu "Karš ir beidzies" un aģentūras CUBE dizaina nodaļas vadītājs Mārcis Miķelsons-Germs par "Stopify".

Tāpat plānota diskusija par komunikācijas un stāstniecības nozīmi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!