Foto: DELFI Aculiecinieks
"Jau kādas trīs nedēļas atpakaļ bijām manījuši, ka viena no Lielupes kafejnīcām, kura atrodas 18. līnijas galā - jūras krastā, nojauc savas instalācijas un saka ardievas peļņas sezonai," portālam "Delfi" ziņo Kaspars.

"14. septembrī, par lielu pārsteigumu, pamanījām ka kafejnīcas īpašnieki nav parūpējušies aiz sevis aizvākt savus būvniecības atkritumus!
Visvairāk pārsteidz vienaldzība par lietām kuras tur ir atstātas (nav demontētas).

Vispirms: elektrības kabelis. Nemaz nevēlējos pārbaudīt, vai kabelis ir pieslēgts strāvai, vai nav, taču skaidrs ir viens, ka kāds ar galvu īsti nedraudzējas. Pludmalē pastaigājas ģimenes ar bērniem. Vai tiešām ir jāizaicina liktenis, lai pārliecinātos, vai tas kabelis ir dzīvībai drošs, vai nav?!

Nākamais, kas pārsteidz, ir metāla stieņu gali, kuri rēgojas laukā no smiltīm. Ņemot vērā, ka tos īsti pamanīt nevar, atkal atgriežamies pie drošības jautājuma. Bērni bieži ir ļoti izklaidīgi, un daudz nevajag, lai kāds no viņiem aiz tiem stieņiem aizķertos un uzkristu citiem, kuri tur rēgojas blakus! Nemaz nerunājot par pārējiem "mēsliem" kuri tur atrodas.

Kas notiek ar Jūrmalas "Zaļzemniekiem"? Naudu iekasēt no kafejnīcu īpašniekiem noteikti neslinko, taču kā ir ar elementāru pārbaudi pēc sezonas beigām, vai īrnieks ir aiz sevis novācis savus gružus un atstājis īrēto vietu drošu pārējiem sabiedrības locekļiem!?

Būtu ļoti labi dzirdēt komentārus un rīcību no atbildīgajām personām, par to "bezpreģelu" kāds tagad ir izveidojies jūras krastā!" raksta Kaspars.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!