Aģentūra "Rīga 800" godam paveikusi savas dibināšanas galveno uzdevumu - noorganizēt Rīgas grandiozās jubilejas visus pasākumus un arī tās kulmināciju. Tagad aģentūrai jāturpina darba pie Rīgas tēla attīstības stratēģijas un jānodrošina tās realizācija.
Šādu lēmumu pieņēmuši aģentūras pilnvarnieki. Taču par aģentūras likteni vēl jālemj Rīgas domei, kura rudenī izvērtēs aģentūras paveikto svētku gatavošanās laikā, sacīja aģentūras direktore Ingūna Rībena. Jālemj būs arī par Rībenas turpmāko darbu, jo domes slēgtajā darba līgumā ar Rībenu noteikts, ka viņa par aģentūras ģenerāldirektori iecelta uz nenoteiktu laiku.

Direktore uzskata, ka šai institūcijai obligāti jāturpina darbs, neatkarīgi no tās vadītāja. Viņa domā, ka līdz šim Rīgā nav bijusi, bet ir akūti nepieciešama aģentūra, kas strādātu konkrēti pie dažādiem Rīgas tēlu stiprinošiem projektiem, palīdzētu organizēt tūrisma industriju.

Jau šobrīd, bez īpašas aģentūras reklāmas, ik dienu tajā vēršas ap 50 - 60 dažādu organizāciju un cilvēku, lai lūgtu informāciju par norisēm Rīgā, par iespējām rīkot konferences un dažādus citus pasākumus, stāstīja Rībena.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!