Foto: LETA
Liepājas domes deputāti ceturtdien atbalstīja pašvaldības zemes iznomāšanu sanatorijas-kūrortviesnīcas kompleksa būvniecībai Liepājā, liecina domes sēdes lēmums.

Tajā norādīts, ka Liepājas domes deputāti atļāvuši "ABLV Bank" dibinātajai holdingkompānijai "AmberStone Group" uz 30 gadiem nomāt zemesgabalu Zvejnieku alejā 11A 43,9 tūkstošu kvadrātmetru platībā sanatorijas-kūrortviesnīcas kompleksa būvniecībai atbilstoši Liepājas domes attīstības komitejas akceptētajam projektam.

Dome uzdevusi Liepājas pilsētas pašvaldības iestādei "Nekustamā īpašuma pārvalde" sagatavot līguma projektu par minētā zemesgabala ilgtermiņa nomu, tostarp līgumā iekļaujot nosacījumu, ka nomnieks apņemas triju gadu laikā no līguma noslēgšanas dienas uzbūvēt un nodot ekspluatācijā projekta pirmo kārtu, kurā jāietver autonomi darboties spējīga akvaparka daļa ar ūdens atrakcijām un septiņu gadu laikā no līguma noslēgšanas dienas pabeigt būvniecību un nodot objektu ekspluatācijā.

Holdingkompānija "AmberStone Group" dibināta 2013.gada beigās, lai nodalītu no "ABLV Bank" grupas ar finanšu un bankas pakalpojumu sniegšanu nesaistītu biznesu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!