Foto: DELFI

Braukšanas apstākļi uz valsts galvenajiem autoceļiem piektdienas rītā kopumā ir apmierinoši, tomēr atsevišķos posmos braukšanu apgrūtina migla un apledojums, informē Latvijas Valsts ceļi.

Vietām miglā redzamība uz ceļiem ir 200- 500 metri, bez ievērojamiem nokrišņiem, gaisa temperatūra no -1 līdz +3 grādiem.

Ceļu uzturētāja informācija liecina, ka Liepājas virzienā braukšanas apstākļi ir apgrūtināti posmā Skrunda – Liepāja – šajā posmā brauktuve apledo.

Valmieras virzienā apgrūtināti braukšanas apstākļi ir posmā Brasas tilts – Valmiera, arī uz šī autoceļa vietām veidojas apledojums.

Daugavpils virzienā apgrūtināti braukšanas apstākļi ir posmā Pļaviņas - Paternieki, kā arī uz Rēzeknes apvedceļa, autoceļiem Jēkabpils – Terehova un Grebņeva – Medumi - autoceļi vietām apledo, savukārt citviet ir bieza migla.

Veclaicenes virzienā apgrūtināti braukšanas apstākļi ir posmos Līgatne - Raunas pagrieziens un Vireši – Veclaicene, arī te ceļi var būt apledojuši un slideni.

Uz reģionālajiem autoceļiem apledojums un migla apgrūtina braukšanu Rīgas, Alūksnes, Balvu, Cēsu, Daugavpils, Jēkabpils, Krāslavas, Liepājas, Ludzas, Madonas, Preiļu un Rēzeknes apkārtnē.

Braukšanas apstākļi ir apgrūtināti arī uz visiem vietējiem autoceļiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!