Divas dienas pirms balsošanas Rīgas domes vēlēšanās vispopulārākās partijas ir “Saskaņas centrs” (SC), LPP/LC un “Jaunais laiks”(JL), liecina “Latvijas faktu” no 29.maija līdz 3.jūnijam veiktā sabiedriskās domas aptauja.

Saskaņā ar aptaujas rezultātiem, par SC savas balsis atdot gatavi 24,5% vēlētāju, par LPP/LC – 12,7%, bet par JL – 9,4% vēlētāju. Par partiju “Pilsoniskā savienība” - 6,3%.

Par apvienību “Par cilvēka tiesībām vienotā Latvijā”- 4,7%, par “Tēvzemei un Brīvībai”/LNNK – 3%, par “sabiedrību citai politikai” - 1,5%, tikpat arī par Tautas partiju un Zaļo un zemnieku savienību.

Par Latvijas Sociāldemokrātisko strādnieku partiju savas balsis gatavi atdot 1,2% vēlētāju, bet par partiju “Visu Latvijai!” - 1,1%. Par “libertas.lv” gatavi balsot 0,7% vēlētāju, par Kristīgi demokrātisko savienību – 0,3%, “Par Dzimteni” - 0,3%, tikpat par Rīcības partiju, bet 0,2% vēlētāju gatavi atdot balsis par “Jaunlatviju”.

Divas dienas pirms vēlēšanām vēl nebija izlēmuši kā balsot – 22,3% vēlētāju, bet 8,6% pauda apņemšanos nepiedalīties vēlēšanās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!