Ceļu satiksmes drošības direkcija (CSDD) šogad turpina akciju “Izglāb Draugu, neļauj braukt reibumā!” Projekta mērķis ir uzrunāt, brīdināt un likt cilvēkiem aizdomāties par bīstamību, ko rada vieglprātīga attieksme pret alkohola lietošanu un dalību satiksmē, kas īpaši raksturīga Jāņu laikā.
2001. gadā salīdzinoši "drošo" Jāņu iespaidā, varētu būt piemirsies "asiņaino Jāņu" traģisms, tāpēc svarīgi ir uzrunāt un atgādināt par bīstamību, kādu rada braukšana reibumā arī pirms gaidāmajiem Līgo svētkiem.

CSDD turpinot sadarbību ar reklāmas aģentūru Bates ADM ir izstrādājusi pasākumu kompleksu jaunās akcijas “Izglāb draugu, neļauj braukt reibumā!” ietvaros. Žurnālisti tiks iepazīstināti ar vides plakātiem, tiks demonstrēti jaunie sociālie video klipi, atskaņos radio džinglus. Pirmo reizi tiks izmantotas Interneta sniegtās iespējas un daudz kas cits. Preses konferencē piedalīsies:

Šogad CSDD un Valsts policijas projektu īstenot palīdz sadarbības partneri “Latvija Statoil”, “Shell Latvia”, DELFI un “Latvijas Balzāms”, savukārt akciju atbalsta “Siemens”, AFI, “Fotocentrs”, LTV, LNT un TV3.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!