Konference ir sākusies!

Ceturtdien, 19.jūlijā, pulksten 10.oo portālā DELFI rīko konferenci “Celulozes rūpnīca – drauds vai ieguvums Latvijas tautsaimniecībai?”, kurā uz DELFI apmeklētāju jautājumiem atbildēs zemkopības ministrs Atis Slakteris.

Celulozes rūpnīcas projekts jau vairākus mēnešus ir sabiedrības intereses degpunktā. Par to, kādi būs ieguvumi vai zaudējumi, uzceļot rūpnīcu, medijos diskutē gan speciālisti, gan vai ikkatrs sabiedrības pārstāvis. To apliecina arī diskusijas DELFI portālā pie ziņu publikācijām par celulozes projekta attīstības gaitu.

DELFI konferencē tiks meklētas atbildes uz vairākiem būtiskiem ar rūpnīcu saistītajiem jautājumiem, piemēram, vai rūpnīca ražošanas tehnoloģijās ievēros nepieciešamās ekoloģiskās garantijas? Kā panākt, lai skandināvu partneri neuzspiež pārāk neizdevīgus nosacījumus? Vai ieguvums tautsaimniecībai un makroekonomikas rādītāju uzlabošanai patiešām būs tik liels, kā tiek solīts?

DELFI aicina lasītājus un citu mediju žurnālistus uzdot savus jautājumus par celulozes rūpnīcas projektu Atim Slakterim, pievienojot tos atsauksmju veidā pie šīs ziņas, kā arī piedalīties pašā konferencē, iesūtot jautājumus konferences laikā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!