Lai piedalītos konferencē, spiediet šeit.
Ceturtdien, 13.jūnijā, pulksten 11.oo DELFI rīko konferenci “Cik droši ir būt NATO dalībvalstij?”, kurā uz DELFI lasītāju jautājumiem atbildēs Latvijas aizsardzības ministrs Ģirts Valdis Kristovskis.

Komentējot ziņas DELFI portālā, kurās aprakstīta jaunā NATO un Krievijas sadarbības politika, ciniskākie DELFI lasītāji jau zīmē ainu, kad NATO dalībvalstī Latvijā izvietotas NATO partnervalsts Krievijas kara bāzes. Gads, kurā Latvijai tiek solīts oficiāls uzaicinājums iestāties Ziemeļatlantijas drošības organizācijā, jau atnesis arī pavērsienu, kādu negaidīja vismaz tā Latvijas sabiedrības daļa, kas dalību NATO uztver kā drošību no Krievijas.

Vienlaikus jāatzīmē, ka daļa sabiedrības visai skeptiski skatās uz dalību NATO vispār, norādot uz iespēju lietderīgāk izmantot valsts budžeta līdzekļus, kas tiek novirzīti aizsardzībai.

13.jūnija konferencē DELFI lasītājiem un citu mediju žurnālistiem būs iespēja dzirdēt aizsardzības ministra atbildes uz dažādiem neskaidriem jautājumiem par Latvijas dalību NATO. Aicinām jautājumus iesūtīt, pievienojot tos lasītāju atsauksmju veidā pie šīs ziņas, vai arī ceturtdien konferences laikā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!