Foto: Publicitātes attēli
Lai atbalstītu donorus, kas gada laikā ziedo asinis trīs un vairāk reizes, Valsts asinsdonoru centrs (VADC) šī gada 1.februārī uzsāks dalīt donora privilēģiju kartes, kuras dažādu pakalpojumu saņemšanai varēs izmantot donori visā Latvijā.

Centrs informē, ka privilēģiju kartes būs iespēja saņemt arī asins komponentu donoriem, kas komponentus ziedo sešas un vairāk reizes gada laikā.

Donora privilēģiju karte dos iespēju saņemt dažādas atlaides pie VADC sadarbības partneriem visā Latvijā, ar kuriem VADC ir noslēgta vienošanās par šādu sadarbību.

Donorus jau pieteikušies atbalstīt vairāki sporta un atpūtas pakalpojumu uzņēmumi, ledus halles, rehabilitācijas centri, medicīnas un zobārstniecības iestādes un citi. Ar atlaižu piedāvājumiem iespējams iepazīties VADC mājas lapā sadaļā Privilēģiju karte.

Uzņēmumi arī turpmāk var pieteikties sadarbībai un atbalstīt donorus. Īpaši centrs aicina veselības veicināšanas pakalpojumu sniedzējus un uzņēmumus, kas saviem klientiem piedāvā veselīgus pakalpojumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!