Astrologi prognozē, ka pašreizējā valdība noturēsies līdz nākamajām Saeimas vēlēšanām, pastāstīja Latvijas Astroloģijas asociācijas (LAstrA) prezidents Andris Račs.
Lai arī valdības krišana liktos loģiska, astroloģiskās prognozes parāda vairākus iemeslus, kas nodrošinās valdības stabilitāti, norādīja Račs. Kā svarīgākos viņš minēja sponsorus, ārzemniekus, Valsts prezidentes Vairas Vīķes-Freibergas ietekmi, NATO sammita norisi Latvijā un opozīcijas partiju, īpaši apvienības "Tēvzemei un Brīvībai/LNNK" izrādīto labvēlību.

Ikviena no četrām dabas spēku stihijām pārstāvot arī noteiktus politisko spēku virzienus. Nākamajā gadā vadošā planēta būs Jupiters, kas atradīsies ūdens zīmē, kura apzīmē kreisos politiskos spēkus, stāstīja Račs.

2006.gads ir Suņa gads, kas pēc ķīniešu kalendāra neesot pieskaitāms vieglajiem gadiem, noteikti būšot grūtāks par šo gadu. Nākamgad cilvēkiem būšot daudz vairāk jādara un jācīnās, būšot mazāk izrādīšanās un vairāk darīšanas, stāstīja LAstrA prezidents.

Suņa gads būšot statiskāks un pat garlaicīgāks nekā iepriekšējais, tajā neesot gaidāmi strauji izrāvieni. Tāpat maz ticama esot politiķu vai citu cilvēku atkāpšanās no savām pozīcijām. Tie, kuri esot uzkrājuši kādas vērtības, pūlēsies tās nezaudēt. Jaunajā gadā notiks cīņa nevis par jauniem ieguvumiem, bet gan par iepriekšējo guvumu saglabāšanu, prognozē astrologi.

Jaunajā gadā neesot gaidāmas īpašas krīzes, teroristu uzbrukumi vai katastrofas. Šajā ziņā aizvadītais gads bijis stipri vien riskantāks. Lai arī nākamais gads būšot mierīgāks, tas nenozīmējot, ka labāks, piebilda Račs.

Suņa gads pēc ķīniešu kalendāra sāksies 29.janvārī plkst.16.16.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!