Biznesa augstskolas "Turība" koledža sestdien uzsāks pirmā kursa neklātienes studentu apmācību divās reģionālajās nodaļās: Jēkabpilī un Bauskā, informēja augstskolas mārketinga daļas vadītāja Sigita Erdmane. Mācības reģionos notiks sadarbībā ar Jēkabpils agrobiznesa koledžu un Valsts Saulaines lauksaimniecības tehnikumu.
Erdmane pastāstīja, ka Jēkabpilī un Bauskā neklātienē tiesību zinātnes mācīsies 92 cilvēki. Pēc divu gadu koledžas kursa pabeigšanas viņi iegūs jurista palīga kvalifikāciju. Pēc tam koledžas absolventi varēs sākt darba gaitas vai turpināt mācības augstskolā Rīgā.

Viņa arī sacīja, ka Jēkabpilī un Bauskā ir pirmās augstskolas reģionālās nodaļas, kas izveidotas, lai dotu iespēju mācīties studentiem, kas dažādu iemeslu dēļ nevar mācīties Rīgā. Mācības filiālēs notiks sestdienās, lielākā daļa lektoru ir vietējie speciālisti. Atsevišķus studiju kursus pasniegs docētāji no Rīgas.

Biznesa augstskolā "Turība" var apgūt uzņēmējdarbības vadības, tiesību zinātņu, tūrisma un viesmīlības nozares uzņēmumu vadības un ekonomikas studiju programmas, kā arī koledžas programmas - finanses un grāmatvedība, tiesību zinātnes, viesnīcu vadība, reklāmas vadība.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!