Uz Gulbenes - Smiltenes ceļa svētdien slidenos laika apstākļos nodilušu automašīnas riepu dēļ bojā gājis automašīnas vadītājs un cietuši vēl trīs cilvēki.
Avārija notikusi pēc pieciem vakarā. Automašīnas "Ford Sierra" vadītājs, 1966.gadā dzimušais Lizuma pagasta iedzīvotājs Andris K., nav spējis novaldīt automašīnas stūri un iebraucis pretējā braukšanas joslā un "Ford Sierra" sadūrās ar citu auto - "Audi 100".

"No gūtajām traumām ir miris vīrietis, kurš savā automašīnā "Ford Sierra" atradās viens pats," pastāstīja Gulbenes rajona policijas pārvaldes priekšnieka vietniece sabiedrisko sakaru jautājumos Una Markova.

Otras automašīnas - "Audi 100"- vadītājs, sasitoties pret automašīnas stūri, lauza degumu. Bet četrgadīga meitenīte, kuru aizmugurējā sēdeklī klēpī turēja māte, "lidoja" un atsitās ar galvu pret automašīnas priekšējo stiklu. Bērns smagi cieta un tika ievietots Gulbenes slimnīcā.

Gulbenes slimnīcas galvenā ārste Mudīte Jaceviča pastāstīja, ka meitenīte bijusi ievietota reanimācijas nodaļā. Viņai konstatēta galvas un iekšējo orgānu trauma - aknu bojājums. Mazā paciente pārvesta uz slimnīcu Rīgā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!