Noslēdzies ikgadējās aptaujas par ģimenei draudzīgāko atpūtas vietu Latvijā pirmais posms, kurā tika izvirzītas ģimeniskai atpūtai vispiemērotākās atpūtas vietas. Tagad balsojumam tiek piedāvātas atpūtas vietas, kas aptaujas dalībnieku iesūtītajos ieteikumos minētas visbiežāk.

Balsošana, pēc kuras rezultātiem tiks noteiktas ģimenei draudzīgākās atpūtas vietas katrā Latvijas novadā, turpināsies līdz 15. maijam. Nobalsot par saviem favorītiem varat portālos „Delfi" (www.delfi.lv) un Bērnu, ģimenes un sabiedrības integrācijas lietu ministrijas mājas lapā www.bm.gov.lv.

Aptauja par ģimenei draudzīgāko atpūtas vietu tiek rīkota jau sesto gadu pēc kārtas. Kā ierasts, tā notiek laikā, kad Latvijā tiek atzīmēti Starptautiskās Ģimenes dienas pasākumi. Ar šīs aptaujas palīdzību ministrija vēlas noskaidrot arvien jaunas atpūtas vietas visā Latvijā, kurās ģimenes ar bērniem var justies brīvi, droši un apmierināti, kā arī dot pienācīgu novērtējumu jau labi zināmām un sabiedrībā iemīļotām atpūtas vietām. Vienlaikus - arī informēt plašāku sabiedrību par šīm vietām.

Aicinām ikvienu ar savu balsojumam atbalstīt atpūtas vietu, kurā, atpūšoties kopīgi ar ģimeni un bērniem, esat juties patiešām labi!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!