Foto: Shutterstock

Nesalasāmi uzrakstīta dzīvokļa numura dēļ Bauskā pašvaldības remontbrigāde uzlauza nepareizā dzīvokļa durvis, vēstīja laikraksts "Bauskas Dzīve".

Incidents Dārza ielā noticis neilgi pirms Ziemassvētkiem. Dzīvokļa saimniece Vija pa dienu izgājusi no mājas, bet pārnākot pie durvīm sastapusi pašvaldības SIA "Vides serviss" darbiniekus, kuri durvīm mainījuši atslēgu.

Izrādījies, ka "Vides serviss" plānoja veikt remontu pašvaldības sociālajā dzīvoklī, kas iekārtots aiz 59. numura durvīm. Taču uz darbiniekiem iedotās lapiņas durvju numurs bija uzrakstīts nesaprotami, tāpēc remontbrigāde devusies uz 39. numura dzīvokli.

Tā kā durvju atslēga nav derējusi, vīri nolēmuši durvis uzlauzt, vēsta "Bauskas Dzīve". Tad remontbrigāde sapratusi, ka dzīvoklis neizskatās pamests. Sarunā ar kaimiņieni "Vides servisa" darbinieki noskaidroja, ka tas patiešām nav pašvaldības dzīvoklis.

"Būtu pārbaudījuši, pirms lauzt durvis, kas tur patiesībā dzīvo! Numuru no durvīm bija noplēsuši, vēlāk līmēja atpakaļ. Labi, ka izgāju tikai uz brīdi! Ja būtu atnākusi vakarā, netiktu dzīvoklī," laikrakstam sašutumu pauž saimniece.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!