Foto: Shutterstock

Reaģējot uz aizdomām par kāda, iespējams, ar "Covid-19" slima cilvēka atrašanos publiskā tirdzniecības zālē, šovakar Rīgā slēgts "Maxima" lielveikals Dzelzavas ielā 6a, tomēr sākotnējā informācija neliecina, ka konkrēto klientu tiešām būtu skāris jaunais koronavīruss, apliecināja "Maxima Latvija" komunikācijas vadītāja Liene Dupate-Ugule.

Viņa pastāstīja, ka kāda lielveikala apmeklētāja uzvedība darbiniekiem radījusi aizdomas par šī cilvēka iespējamu inficēšanos ar "Covid-19", tāpēc operatīvi pieņemts lēmums lielveikalu slēgt.

Uz notikuma vietu izsaukti Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta darbinieki, kuri, uz vietas pārbaudot cilvēka stāvokli, konstatēja, ka personai nav koronavīrusa simptomu, tomēr mediķi pieņēma lēmumu klientu vest uz ārstniecības iestādi padziļinātai pārbaudei. Pēc aculiecinieku stāstītā, konkrētais cilvēks veikalā uzvedies neadekvāti.

Neskatoties uz minēto, "Maxima Latvija" nolēmusi lielveikalam veikt dezinfekciju, līdz ar to, tirdzniecības vieta šovakar vairs pircējiem nebūs pieejama.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!