Foto: LETA
Par Bērnu Klīniskās universitātes slimnīcas (BKUS) padomes priekšsēdētāju ievēlēta Katrīne Judovica, trešdien Saeimas Sociālo un darba lietu komisijas sēdē informēja BKUS valdes priekšsēdētājs Valts Ābols.

Otrdien notika pirms nedēļas apstiprinātās BKUS padomes pirmā sēde, kuras laikā par padomes priekšsēdētāju apstiprināta Judovica.

Jau ziņots, ka VM pirmdien, 10. februārī, preses konferencē iepazīstināja ar konkursa kārtībā izraudzītām PSKUS un BKUS padomēm.

Bērnu slimnīcas padomē strādās Zane Kotāne, Katrīne Judovica, Jari Petaja. Savukārt Stradiņa slimnīcas padomē strādās Juris Lapše, Reinis Ceplis un Renaldas Jurkevičus.

BKUS padomē kā viena no speciālistiem darbosies Katrīne Judovica, kurai ir vairāk nekā 20 gadu augstākās vadības pieredze Baltijā un Somijā. Otrai padomes loceklei – Zanei Kotānei ir pieredze uzņēmumu vadības, finanšu un pārvaldības procesos gan valsts, gan privātajā sektorā. Trešais BKUS padomes loceklis ir Jari Petaja – Helsinku bērnu slimnīcas izpilddirektors. Viņš kā ārsts – pediatrs kopš 2008. gada ir atbildīgs par bērniem un jauniešiem sniegtajiem ārstniecības pakalpojumiem Helsinku bērnu slimnīcā, informēja VM.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!