Foto: LETA

Bijusī iekšlietu ministre Linda Abu Meri (Mūrniece) ir atjaunojusi savu darbību partijā "Vienotība", tomēr politikā viņa atgriezties neplānojot.

Abu Meri uzsvēra, ka viņa atgriežas partijā, taču ne politikā, un kandidēt vēlēšanās vai ieņemt kādus amatus viņa neplāno.

Bijusī iekšlietu ministre skaidroja, ka savu dalību partijā bija apturējusi uz laiku, kamēr strādāja izdevniecībā "Rīgas viļņi", bet tagad viņai ir cits darbs, tāpēc nolēmusi atgriezties "Vienotībā".

"Vienotībā" bijusī iekšlietu ministre esot atgriezusies, lai atbalstītu kolēģus un savu vīru - Hosamu Abu Meri, kurš ir partijas valdes loceklis. Tomēr patlaban viņas galvenā prioritāte esot ģimene, nevis politika, turklāt arī jaunais darbs esot pietiekami noslogots, tāpēc "Vienotībai" viņa varēšot veltīt nedaudz laika.

2011.gada 6.jūnijā Abu Meri aizvadīja pēdējo dienu iekšlietu ministres amatā, kurā viņa strādāja kopš 2009.gada marta, kad darbu sāka Valda Dombrovska (V) pirmā valdība. Pērn septembrī bijusī iekšlietu ministre sāka strādāt izdevniecībā "Rīgas viļņi", bet patlaban viņa strādā Azerbaidžānas uzņēmuma "Benkons MMC" Latvijas filiālē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!